Office 365

Office 365 - en lösning för hela kontoret, stort som litet.

Office Standard

Office Standard erbjuder grundläggande kontorsprogramvara så att både hemanvändare och små företag kan få saker gjorda snabbare och enklare. Office Standard är programpaketeringen som hjälper dig skapa attraktiva dokument, kalkylblad och presentationer, samt hantera din e-post, kalender och kontakter effektivt. Med förbättrade menyer och verktyg, större grafik- och formateringsmöjligheter, nya sätt att hantera tider och åtaganden och förhöjd säkerhet gör Office Standard det både enklare och angenämare för dig att få saker gjorda.

 

Office Small Business

Office Small Business är en komplett uppsättning produktivitets- och kontakthanteringsprogramvaror som hjälper dig spara tid och hålla ordning. Denna nya version förenklar slutförandet av rutinuppgifter, hjälper dig att skapa attraktiva dokument och att låter dig själv producera högkvalitativt marknadsmaterial och kampanjer. Office Small Business innhåller också en förnyad och föbättrad Business Contact Manager som är en komplett kundvårdslösning för mindre företag. Business Contact Manager gör det enklare att bygga upp och och bibehålla lönsamma kundrelationer genom heltäckande funktioner för hantering av kunder, affärsmöjligheter, projekt och marknadsaktiviteter – allt i ett lättanvänt användargränssnitt integrerat med Office Outlook.

 

Office Professional

Office Professional är det mest kraftfulla Office-paketet och innehåller en komplett uppsättning kraftfulla och lättanvända verktyg för affärsproduktivitet och informationshantering. Office Professional gör det enklare för företag av alla storlekar att hantera kundinformation och marknadsaktiviteter, att analysera och rapportera affärsrelaterad information, samt att slutföra rutinuppgifter snabbt och effektivt.

Office Enterprise

Organisationer som vill lyckas i dagens alltmer globala och informationsbaserade ekonomi måste få bukt med komplicerade utmaningar som kommunikation, arbetsflöde, hantering av företagsinnehåll och Business Intelligence. Microsoft Office Enterprise förser din organisation och dina anställda med förbättrade funktioner som underlättar samarbetet mellan olika personer och grupper, rationaliserar processer och innehållshantering och ger bättre insyn i affärerna i hela organisationen.

 

För mer information, skicka ett mail till uppsalautbildning@nordlo.com